City Trail Vlissingen 2019

Algemeen Startnummers Route Parkeren inschrijven vrijwilligers faq CityTrailVlissingen

Zondag 31 maart 2019

Zoals je van ons gewend bent ook nu weer een leuke route met nieuwe en verrassende elementen. Net als de eerdere edities gaan we er weer een gaaf feestje van maken. City Trail Vlissingen wil je niet missen!

City Trail Vlissingen is niet zomaar een city trail, een leuk rondje wandelen of hardlopen door Vlissingen, maar een unieke belevenis die je langs en door karakteristieke plekjes van Vlissingen brengt.

De start is dit jaar op de Oude Markt, bij de Sint Jacobskerk. We finishen 200 meter verderop op de Kleine Markt waar we in samenwerking met café Het Archief een gezellige afterparty organiseren. Bij terugkomst ontvangt iedere deelnemer een unieke, speciaal voor deze City Trail Vlissingen ontworpen medaille.

De route wordt dit jaar ruim van te voren bekendgemaakt, zodat toeschouwers en bezoekers weten waar er aangemoedigd en gekeken kan worden.

Direct inschrijven? Via de link inschrijven bovenaan deze pagina kom je bij de inschrijfmodule. Deelname kost €10,00. De inschrijving sluit op zondag 17 maart of zoveel eerder als het maximum aantal deelnemers van 1100 is bereikt.