City Trail Vlissingen

Zondag 31 maart 2019 is alweer de 4e editie van City Trail Vlissingen!

De inschrijving is geopend! Direct inschrijven

City Trail Vlissingen is niet zomaar een leuk rondje wandelen of hardlopen door Vlissingen, maar wordt een unieke belevenis en brengt je langs, door en over het DNA van Vlissingen.

Als startlokatie is gekozen voor de Oude Markt (bij de Sint Jacobskerk), een prominent stukje historie van Vlissingen. Daar zullen we met z’n allen verzamelen en starten.
De finish ligt 200 meter verderop, op de Kleine Markt.

Zoals je van ons gewend bent een leuke route met nieuwe en verrassende elementen en net als de eerdere edities een gaaf feestje. City Trail Vlissingen wil je niet missen!

Op onze Facebook pagina staan alle foto’s en berichtjes van City Trail Vlissingen 2016, 2017 en 2018. Like onze Facebook pagina en je bent als eerste op de hoogte van ons volgende evenement. Regelmatig een kijkje nemen op de website geeft je ook alle informatie.

Alvast een paar weetjes:

  • de route kan je wandelen of hardlopen, onderweg kan je kiezen of je de route van 6km of de route van 9km loopt (dit wordt aangegeven met borden)
  • er is geen tijdsregistratie, hoe langer je erover doet, hoe meer je kan genieten 😉
  • iedere deelnemer krijgt na afloop een unieke City Trail Vlissingen herinnering
  • de inschrijving sluit 17 maart of als alle startnummers verkocht zijn (na-inschrijven kan tijdens de openingstijden van het secretariaat en op 31 maart, alleen als het maximum aantal deelnemers nog niet bereikt is)
  • De openingstijden en lokatie van ons secretariaat worden medio maart bekend gemaakt.
  • Op zondag 31 maart is het secretariaat voor het ophalen van je startnummer geopend van 12.00 tot 13.30 uur
  • de start is om 14:00 uur vanaf de Oude Markt