Contre la Montre

Contre la Montre, een ghostwalk of hardlopen in het uur dat niet bestaat…

Zaterdagnacht 28 oktober, tijdens de N8VDN8 gaat MadMen een stapje verder. Ten tijde van het uur wat niet bestaat, om 2 uur ’s nachts, lopen we door duister Vlissingen. Voordat de klok 3 uur slaat moet iedereen weer binnen zijn en is het plots wederom 2 uur ’s nachts…
 
Zonder lawaai, lampjes, extra verlichting of neon gaan de hardlopers mysterieus in de duisternis door het onheilspellende Vlissingen.
 
De wandelaars gaan apart van de hardlopers. Zij volgen hun weg, eveneens zonder poespas, onder leiding van een mysterieuze hoeder voor een zwartgallige zuidwester wandeling door Vlissingen, de stad van kapers en piraten, van de heldendaden van Michiel de Ruyter.
 
Contre la Montre, hardlopen of ghostwalk in het uur dat niet bestaat…

INSCHRIJVING IS GESLOTEN!

Inschrijven kan vanaf zaterdag 30 september 12 uur (minimum leeftijd 18 jaar).
Deelnametickets zijn beperkt verkrijgbaar, vol is echt vol. Afhalen startnummer (en na-inschrijven indien er nog startbewijzen beschikbaar zijn) zaterdagavond 28 oktober vanaf 23:00 uur in Café de Concurrent aan het Bellamypark in Vlissingen. Om 23.59 starten we met het voorprogramma om 02.00 uur begint de ghostwalk/hardloopronde, om 02.00 uur (wintertijd) zijn we we wederom bij Café de Concurrent.

Vragen: info@madmenrunningzeeland.nl#ContreLaMontre #ghostwalk #hardlopen

Als eerste op de hoogte zijn van al onze evenementen? Like onze Facebook pagina of abonneer je op onze evenementen.