City Trail Vlissingen

Zondag 28 maart 2021 zijn we terug met de 5e editie van City Trail Vlissingen!

Kijk hier voor een overzicht van veel gestelde vragen (FAQ)

Gezien de maatregelen met betrekking tot het COVID-19 (Corona virus) zijn wij helaas genoodzaakt om het besluit te nemen om de City Trail Vlissingen die voor 29 maart 2020 gepland stond af te gelasten.

Iedereen die zich reeds had ingeschreven heeft hierover van ons een email gehad.

Wij betreuren het ten zeerste deze beslissing te hebben moeten nemen. Maar gezien de recente ontwikkelingen is dit de enige juiste en verantwoorde beslissing die we konden nemen.

We hebben inmiddels besloten om de editie van de City Trail Vlissingen 2020 in zijn geheel naar 2021 te verplaatsen, de nieuwe datum wordt zondag 28 maart. De inschrijvingen blijven voor volgend jaar gewoon geldig. 

De afgelopen dagen hebben we diverse scenario’s besproken en gezien de onzekerheid over de duur en impact van de gevolgen van het Corona virus en de evenementendruk die we komend najaar verwachten hebben we uiteindelijk voor deze oplossing gekozen. 

Wat betekent dat concreet:

1. Je inschrijving wordt doorgeschoven naar 2021;

2. Omdat we alle medailles reeds hebben aangeschaft krijgen jullie in 2021 dus de 2020 medaille. ( collectors item);

3. De inschrijving wordt op dit moment gesloten en zal 24 december weer open gaan.

Met deze keuze zijn we er van overtuigd dat we jullie zo de beste oplossing bieden en je toch gebruik kunt maken van je inschrijving voor de City Trail Vlissingen.

We willen jullie bedanken voor het geduld, vertrouwen en begrip in deze uitzonderlijke en lastige situatie. We werken op dit moment hard door om al het mogelijke te realiseren om jullie volgend  jaar weer een mooie City Trail Vlissingen ervaring te bieden.

Voor nu wensen we jullie, in deze moeilijke en onzekere tijden, alle sterkte, wijsheid en gezondheid toe.

Graag tot ziens op 28 maart 2021, en ondertussen houden we uiteraard contact via email, onze Facebookpagina en onze website!

Kijk hier voor een overzicht van veel gestelde vragen (FAQ)

Kijk voor meer informatie ook op onze Facebook pagina.