City Trail Vlissingen 2018

Algemeen Startnummers Route Parkeren inschrijven vrijwilligers faq CityTrailVlissingen

Zondag 11 maart 2018

Zoals je van ons gewend bent ook nu weer een leuke route met nieuwe en verrassende elementen. Net als de eerdere edities gaan we er weer een gaaf feestje van maken. City Trail Vlissingen wil je niet missen!

City Trail Vlissingen is niet zomaar een city trail, een leuk rondje wandelen of hardlopen door Vlissingen, maar een unieke belevenis die je langs en door karakteristieke plekjes van Vlissingen brengt.

De start- en finishlocatie is deze editie de Machinefabriek in Vlissingen, een prominent stukje historie van Vlissingen. De start is om 14.00 uur. Je kunt kiezen uit de hele route van 9km of 3x een stukje afsteken waardoor je op 6km uitkomt. Bij terugkomst ontvangt iedere deelnemer een unieke, speciaal voor City Trail Vlissingen ontworpen medaille.

De route wordt dit jaar ruim van te voren bekendgemaakt, zodat toeschouwers en bezoekers weten waar er aangemoedigd kan worden.

Direct inschrijven? Via de link inschrijven bovenaan deze pagina kom je bij de inschrijfmodule. Deelname kost €10,00. De inschrijving sluit op zondag 4 maart.