City Trail Vlissingen 2019

Algemeen Startnummers Route Parkeren inschrijven vrijwilligers faq CityTrailVlissingen

Zondag 31 maart 2019

Zoals je inmiddels van ons gewend bent ook nu weer een leuke route met nieuwe en verrassende elementen. Net als de eerdere edities gaan we er weer een gaaf feestje van maken. City Trail Vlissingen wil je niet missen!

City Trail Vlissingen is niet zomaar een city trail, een leuk rondje wandelen of hardlopen door Vlissingen, maar een unieke belevenis die je langs en door karakteristieke plekjes van Vlissingen brengt. Veel plekjes waar je normaal gesproken niet mag of kunt komen……

De startlocatie is deze editie de Oude Markt in Vlissingen, bij de Sint Jacobskerk. Een prominent stukje historie van Vlissingen. We finishen 200 meter verderop op de Kleine Markt waar we er een klein feestje van maken.
De start is om 14.00 uur. Je kunt kiezen uit de hele route van 9km of een stukje afsteken waardoor je op 6km uitkomt. Bij terugkomst ontvangt iedere deelnemer een unieke, speciaal voor deze editie van de City Trail Vlissingen ontworpen medaille.

De route wordt dit jaar weer van te voren bekendgemaakt, zodat toeschouwers en bezoekers weten waar er aangemoedigd kan worden.

Direct inschrijven? Via de link inschrijven bovenaan deze pagina kom je bij de inschrijfmodule. Deelname kost €10,00. De inschrijving sluit op 17 maart of zoveel eerder al dat de maximaal aantal deelnemers van 1100 is bereikt.