De Vaart Van Vlissingen 2019

Wauw! De Vaart van Vlissingen. Hoe gaaf is dat? voor het tweede jaar een loopsportevenement in Vlissingen op zondag 22 september. Voor alle leeftijden, voor de fanatieke sporters, een strakke tijd neerzetten, of voor de recreant, gezelligheid op en top én sportief bezig zijn.

Voor de jonge generatie hardlopers, is er de kidsrun met mooie prijzen én voor alle deelnemers een mooie speciaal ontworpen, medaille.

De langste hardloopafstand is de halve marathon. 21 km over de Boulevard, duinen, bos, asfalt en strand. Best een zwaar parcours, al zeggen we het zelf. Ben jij die bikkel die dit parcours aandurft?

Daarnaast hebben we dit jaar een ladiesrun (5km),10 miles, een 10km en een 5km. Geen vlakke rondjes over alleen maar asfalt, maar een afwisselend en pittig parcours over Boulevards, duinen en strand.

Uiteraard ook weer de Bike&Run over 2 afstanden en een aantal wandelafstanden (5km,10km, 16km, 21km en 32km).

Nieuw dit jaar zijn meerdere verzorgingsposten onderweg en voor de hardlopers geldt dat de tijdmeting met behulp van een chip op het startnummer wordt gedaan.
De start- finishlokatie is deze editie op Boulevard Evertsen.

We starten met de hardloopwedstrijden om 10:30 uur, om de 3 á 4 minuten start er een afstand (in waves). Aansluitend vertrekken tenslotte alle wandelaars.

Inschrijven vanaf 1 mei, 12:00 uur