E-mail ophalen startnummer

Geen e-mail ontvangen? Niet in de spam, ongewenste of reclame inbox?
Op vertoon van je inschrijfbevestiging (die is gemaild zodra je had ingeschreven) kan op onderstaande tijden gewoon het startnummer worden opgehaald.

Het startvak is ingedeeld in zones, voor ieder onderdeel 1. De zones zijn aangegeven met ballonnen in dezelfde kleur als jouw startnummer. De Kidsrun start via de eerste zone, de wandelaars verzamelen in de laatste zone. Zo is de halve marathon bijvoorbeeld de blauwe zone. een en ander wijst zich ter plaatse vanzelf. Tussen de start van ieder onderdeel zit maximaal 3 minuten.
Zorg dat je in de juiste zone (onderdeel) van start gaat ivm een correcte tijdswaarneming.

OPHALEN STARTNUMMERS (én shirts) ER IS GEEN NA-INSCHRIJVING
Het secretariaat is open op:
vrijdag 20 september van 18:00 tot 20:00 uur
zaterdag 21 september van 10:00 tot 12:00 uur
Locatie: Lunchcafe EAT&JOY aan het Bellamypark 28 in Vlissingen
zondag 22 september van 09:00 tot 10:15 uur
Locatie: Boulevard Evertsen, jurybus naast Pier 7


We vragen je om op 1 van deze tijden je startnummer te komen ophalen. Iemand anders kan jouw startnummer ook ophalen, het enige dat wij van je nodig hebben is deze e-mail of de mail met jouw inschrijfbevestiging en eventueel die van degenen waar jij het ook voor komt ophalen. Dat mag dus digitaal, uitprinten is niet nodig (maar mag wel).
Woon je niet in de buurt of zie je geen kans om je startnummer eerder op te halen, dan is het secretariaat op zondag open vanaf 09.00 uur. Kom dan wel ruim op tijd, in verband met drukte kan er een rij staan, en we starten echt om 10:30 uur!
We sturen geen startnummers op.

Belangrijke informatie voor hardlopers!
Het parcours van De Vaart van Vlissingen gaat grotendeels over wandelpaden en fietspaden. De organisatie doet haar uiterste best om de wedstrijd zo veilig mogelijk te laten verlopen en zet bij cruciale punten vrijwilligers en verkeersregelaars in voor een snelle doorstroom én de veiligheid van de deelnemers en medeweggebruikers. Het parcours wordt NIET afgesloten, houdt daar rekening mee alstublieft.
Het belooft een mooi en zonnig weekend te worden en de Zeeuwse kust zal volstromen met mensen die nog van een mooie nazomer willen genieten. Ook zij zullen te vinden zijn op het parcours van De Vaart van Vlissingen. De organisatie zal dmv bordjes op de route de medeweggebruikers attenderen op de hardloopwedstrijd.

De start- en finishlokatie is op Boulevard Evertsen bij Pier 7.
Het programma ziet er als volgt uit: 
Programma (ovb) zondag 22 september:
09:30 uur: start kidsrun 1500 mtr (categorie 7-9 jaar en 10-12 jaar)
10:00 uur: prijsuitreiking Kidsrun
10:30 uur: start hardloopwedstrijden, om de 3 minuten start er een afstand
10:45 uur: aansluitend starten alle wandelaars

Prijsuitreiking hardlopers 12:15 uur
Het parcours voor de wandelaars sluit om 18:00 uur. Wandelaars krijgen een kaartje mee waarop de sluitingstijden van de verzorgingsposten staan. De route is uitgezet met gele bewegwijzeringsbordjes en gele pijlen op het wegdek.

Tot zondag!

Sportieve groeten,
Team MadMen