FAQ City Trail Vlissingen

Gaat het door?
Helaas hebben we moeten besluiten de City Trail Vlissingen die gepland stond voor 29 maart 2020 af te moeten gelasten vanwege de Covid-19 dreiging (Corona crisis).

Is er een nieuwe datum bekend?
De editie van 2020 wordt doorgeschoven naar 28 maart 2021.
Vooralsnog op dezelfde plaats en tijd.

Moet ik mij opnieuw inschrijven?
Als je al had ingeschreven dan blijft die inschrijving gewoon geldig. Je hoeft verder geen actie te ondernemen.

Kan ik nu nog inschrijven?
De inschrijving is op dit moment stopgezet. We wachten de ontwikkelingen verder af. Zoals gebruikelijk bij de City Trail Vlissingen zal de inschrijving op 24 december weer worden opengesteld.

Kan ik mijn inschrijving annuleren
Annulering en restitutie van inschrijfgelden is conform onze inschrijfvoorwaarden helaas niet mogelijk. Uiteraard is het wel mogelijk jouw inschrijving over te dragen aan iemand anders. Geef dit dan wel even aan ons door aub.

Zijn er door deze ontwikkelingen extra kosten voor mij?
Voor jou als deelnemer zijn er geen extra kosten. Inschrijfgelden worden niet verhoogd.

Wat gebeurt er met de medaille?
De medailles voor 2020 waren al besteld en geleverd. Omdat het zonde (en kostbaar) is om deze medailles te vernietigen hebben we besloten deze in 2021 uit te delen. Je krijgt de 2020 medaille dus met een jaar vertraging (en je hebt er een collectors item bij 😉

Mijn vraag staat er hier niet bij?
Mocht je vraag nog niet beantwoord zijn, en staat de informatie ook niet op onze facebookpagina, dan kun je ons mailen: info@madmenrunningzeeland.nl
We doen ons best zo snel mogelijk te reageren.

Wat doen jullie ondertussen?
Op dit moment zijn we druk bezig om alles op organisatorisch vlak te regelen en af te stemmen met overheid en overige van belang zijnde partijen.