Informatie voor deelnemers

Het is bijna zover, de tweede editie van De Vaart van Vlissingen! Hier vind je alle informatie over het ophalen van je startnummer, het programma en meer.

INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK – UITVERKOCHT!

Ben je ingeschreven? Dan heb je van ons een ontvangstbevestiging per e-mail gehad op het door jou opgegeven e-mailadres. Op dit zelfde adres krijg je uiterlijk 16 september een e-mail met informatie over je startnummer, openingstijden en locatie van het secretariaat etc. Deze informatie staat ook op deze pagina.

Heb je geen e-mail ontvangen, ook niet in je spam, ongewenste of reclame inbox, dan kan je met de informatie op deze pagina uit de voeten. Bij het secretariaat liggen deelnemerslijsten en zo kunnen we je inschrijving terugvinden en jou je startnummer (en eventueel shirt) overhandigen.

OPHALEN STARTNUMMERS (én shirts) GEEN NA_INSCHRIJVING
Het secretariaat is open op:
vrijdag 20 september van 18:00 tot 20:00 uur
zaterdag 21 september van 10:00 tot 12:00 uur
Locatie: Lunchcafe EAT&JOY aan het Bellamypark 28 in Vlissingen
zondag 22 september van 09:00 tot 10:15 uur
Locatie: Boulevard Evertsen, jurybus naast Pier 7

We vragen je om op 1 van deze tijden je startnummer te komen ophalen. Iemand anders kan jouw startnummer ook ophalen, het enige dat wij van je nodig hebben is de e-mail met je naam en nummer en eventueel die van degenen waar jij het ook voor komt ophalen. Dat mag dus digitaal, uitprinten is niet nodig (maar mag wel).
Woon je niet in de buurt of zie je geen kans om je startnummer eerder op te halen, dan is het secretariaat op zondag open vanaf 09.00 uur. Kom dan wel ruim op tijd, in verband met drukte kan er een rij staan, en we starten echt om 10:30 uur!
We sturen geen startnummers op.

Belangrijke informatie voor hardlopers!

Het parcours van De Vaart van Vlissingen gaat grotendeels over wandelpaden en fietspaden. De organisatie doet haar uiterste best om de wedstrijd zo veilig mogelijk te laten verlopen en zet bij cruciale punten vrijwilligers en verkeersregelaars in voor een snelle doorstroom én de veiligheid van de deelnemers en medeweggebruikers. Het parcours wordt NIET afgesloten, houdt daar rekening mee alstublieft.

Het belooft een mooi en zonnig weekend te worden en de Zeeuwse kust zal volstromen met mensen die nog van een mooie nazomer willen genieten. Ook zij zullen te vinden zijn op het parcours van De Vaart van Vlissingen. De organisatie zal dmv bordjes op de route de medeweggebruikers attenderen op de hardloopwedstrijd.

Nieuw dit jaar zijn meerdere verzorgingsposten onderweg en voor de hardlopers geldt dat de tijdmeting met behulp van een chip op het startnummer wordt gedaan.
De start- en finishlokatie is op Boulevard Evertsen bij Pier 7.

Het programma ziet er als volgt uit:

Programma (ovb) zondag 22 september:
09:30 uur: start kidsrun 1500 mtr (categorie 7-9 jaar en 10-12 jaar)
10:00 uur: prijsuitreiking Kidsrun
10:30 uur: start hardloopwedstrijden, om de 3 á 4 minuten start er een afstand (in waves)
10:45 uur: aansluitend starten alle wandelaars
Prijsuitreiking hardlopers 12:15 uur (of later, na binnenkomst eerste 3 dames Halve Marathon)

Het parcours voor de wandelaars sluit om 18:00 uur. Wandelaars krijgen een kaartje mee waarop de sluitingstijden van de verzorgingsposten staan. De route is uitgezet met gele bewegwijzeringsbordjes en gele pijlen op het wegdek.