MadMen doet een bruggetje – Bruggenloop R’dam

 

De combi MadMen en Bruggenloop 2016 was een grandioos succes, uiteraard komt hier een vervolg op…
 
Zondag 10 december, DSW Bruggenloop Rotterdam en MadMen is ook weer van de partij. Net als editie 2016, samen met de bus naar Rotterdam, een rondje over de bruggen, een verfrissende douche en gezellig met z’n allen een hapje eten, waarna we op het gemakje weer terug met de bus naar het Zeeuwse rijden. Hoe klinkt dat? Jij gaat toch ook mee?
 
Opgeven voor de MadMen-packagedeal (bus-douche-eten), stuur een email naar info@madmenrunningzeeland.nl.
 
Najaar 2016 plaatsen we een oproep om samen naar Rotterdam te gaan en dat hebben we geweten ook! Geweldig! Met 40 man (en vrouw) in de bus naar Rotterdam, op onze facebook pagina staan diverse filmpjes en foto’s, hieronder plaatsen we wat foto’s om je een indruk te geven hoe gezellig het was. En denk dat wil ik ook? Dat kan, zondag 10 december 2017 gaan we weer!

*Op zondag 10 december 2017 vindt de 30e editie van de DSW Bruggenloop Rotterdam plaats. Het 15 km parcours gaat over zes bruggen in Rotterdam, waaronder de bekende Erasmusbrug en Van Brienenoordbrug. Tijdens deze winterse loop waan je je in een donkere Kerstachtige omgeving waarin de verlichte skyline en het stadshart van Rotterdam nog beter tot zijn recht komen.

#MMdoeteenBruggetje

[supsystic-gallery id=’16’]