MadMen doet een rondje in het donker

madman-halloween-700-x300

Onze loopvrienden van Runderground organiseren 28 oktober hun 1ste Halloweenrun, deze run is niet voor angsthazen. Een onvoorspelbare route door Middelburg zal de lopers verrassen.

Er zijn al veel MadMenners die zich hebben ingeschreven voor deze Halloweenrun, en het lijkt ons leuk om met al die MadMenners in het donker door de straten van Middelburg te struinen.

Wat denk je ervan, verzamelen bij Eriks Intersport om samen te starten om 20.35uur? Lijkt me een spooky tijdstip toch?

Het is de bedoeling dat de hardlopers in groepen van maximaal 50 personen bij elkaar blijven tijdens de route van 8km. Om de 10 minuten start een groep vanuit Eriks Intersport aan de Nieuwe Burg. In de winkel kunnen mensen va. 19.15 terecht om zich om te kleden en zich gratis te laten schminken.

De route is geheim, slechts een paar RUNDERGROUND runners weten de route en begeleiden de verschillende groepen. De finish is op de Halloweenrun party bij Café Tympaan op de Markt. Daar wachten griezelige barmedewerkers de lopers op en is het eerste drankje voor de deelnemende MM-ers op kosten van MadMen.

Deelname kost € 10,- en ook de MadMenners moeten zich zelf inschrijven, er zijn nog een aantal startbewijzen beschikbaar. De hardlopers die het aandurven zullen een onvergetelijke tocht door het griezeligste Middelburg ooit rennen. Horrific, run and treat. Gillend door de straten op zoek naar MadMen- Schmickelwaar…