MM#06 Hometown

MM#06 Hometown!

Het is weer bijna de eerste zaterdag van de maand… We gaan weer MadMennen!

De veldheren en -madammen van MadMen staan zaterdag 4 juni 2016 op je te wachten in Vlissingen.
We gaan samentroepen op de grote parking in het Nollebos (gratis) aan de Zwanenburgseweg in Vlissingen, ook wel bekend als de parking bij de sauna.

We vertrekken om 9 uur in 2 gezelschappen voor een route van ongeveer 8 km (met een snelheid van ca. 9,3km/u) dan wel 14 km (met een snelheid van ca. 10km/u).

Opgepast, het is bijna een MM*Traditie, het zullen deze dag niet alleen geplaveide paadjes zijn en u zult misschien uw loopschoentjes moeten kuisen na afloop van de expeditie.

En niet te vergeten, nog een MM*Traditie, de Smickeltafel na afloop…

Gaat ge mee op avontuur? Aanmelden is heel eenvoudig, deelnemen aanklikken op het MM#06 evenement op onze facebookpagina, c’est tout….

We zeggen het er nog maar bij, de MadMen Expedities zijn GRATIS toegankelijk!

Wilt u een (geheel vrijwillige) donatie doen, dan graag in de ‘MSResearchspaarpot’.

Je kunt je ook abonneren op de evenementen van MadMen, zo ben je als eerste op de hoogte van onze Expedities. Dat kan op onze facebook pagina facebook.com/Madmenrunningzeeland. Als je dan toch op onze facebook pagina bent, kan je onze spelregels ook bekijken, ze staan bij “Info”.

We willen graag MadMen voor iedereen toegankelijk maken maar we hopen dat je begrijpt dat we tijdens de expeditie de groep bij elkaar willen houden en zo ook allen op hetzelfde tempo lopen. Is 8 km jouw max of voelt 9 km per uur als een wedstrijd lopen, dan is de MadMen expeditie misschien nog niet het gezellige ontspannen loopje voor jou.

[supsystic-gallery id=12 position=center]