MM#10 MadMen doet Oranjezon

MadMen doet Oranjezon op 5 november 2016

Zaterdag 5 november 2016 MM#10 MadMen doet Oranjezon.

We vertrekken om 9 uur vanaf de parking aan de Koningin Emmaweg 22 in Oostkapelle, dat is naast de Camping en Uitspanning Oranjezon. Het entreegeld voor natuurgebied Oranjezon wordt voor de deelnemers door MadMen betaald.
Het is gratis parkeren.

Je kunt kiezen voor 8km of 14km. Let wel, het is een avontuurlijk parkoers met hoogteverschillen en wisselende (zachte) ondergrond, we adviseren daarom dat je voor de 8km expeditie wel 10 km moet kunnen hardlopen op een tempo van 9 km/uur.

Oranjezon, hardlopen tussen de Konikpaarden, door de wisselende landschappen, de damherten en reeën in de duinvallei en de prachtige uitzichten, magnifiek toch?
Oranjezon is een geweldig mooi gebied, in april ging de MadMen expeditie ook door dit gebied, omdat we hier nooit uitgekeken (en uitgelopen) raken, gaan we graag weer terug.

Gaat ge mee op avontuur? Aanmelden is heel eenvoudig, deelnemen aanklikken op het MM#10 evenement op onze facebookpagina, c’est tout….

We zeggen het er nog maar een keer bij, de MadMen Expedities zijn GRATIS toegankelijk!

Nog niet overtuigd? Ah, bijna vergeten te vermelden… MM*Traditie, de Smickeltafel na afloop… Tot zaterdag 5 november 😉

Wilt u een (geheel vrijwillige) donatie doen, dan graag in de ‘MSResearchspaarpot’.

Je kunt je ook abonneren op de evenementen van MadMen, zo ben je als eerste op de hoogte van onze Expedities. Dat kan op onze facebook pagina.

Als je dan toch op onze facebook pagina bent, kan je onze spelregels ook bekijken, ze staan bij “Info“.

Luustert: we willen graag MadMen voor iedereen toegankelijk maken maar we hopen dat je begrijpt dat we tijdens de expeditie ook de groep bij elkaar willen houden en zo ook allen op hetzelfde tempo lopen. Is 8 km jouw max of voelt 9 km per uur als een wedstrijd lopen, dan is de MadMen expeditie op dit moment nog niet het gezellige ontspannen loopje voor jou.

[supsystic-gallery id=14 position=center]