Startnummers

Algemeen Startnummers Route Parkeren inschrijven vrijwilligers faq CityTrailVlissingen

In de week na 17 maart ontvang je van ons een mail waarmee je jouw startnummer kunt komen ophalen. We sturen geen startnummers op.

Het secretariaat (in de voormalige bibliotheek ’t Spui op de hoek Spuistraat/Kerkstraat) is in de week voorafgaand aan het evenement al open (woensdag en donderdag) zodat de meeste startnummers vooraf al opgehaald zijn.

Voorafgaand aan de start is het secretariaat in ’t Spui geopend van 12.00 tot 13.30 uur.

De openingstijden van ons secretariaat in ’t Spui in Vlissingen zijn:

Woensdag 27 maart van 14:00 – tot 16.00 uur

Donderdag 28 maart van 18:30 – 20:00 uur

Zondag 31 maart van 12.00 – 13:30 uur 

We vragen je om op 1 van deze tijden je startnummer te komen ophalen. Iemand anders kan jouw startnummer ook ophalen, het enige dat wij van je nodig hebben is de email die je in de week na 17 maart van ons ontvangt, en eventueel die van degenen waar jij het ook voor komt ophalen.

Dat mag dus digitaal, uitprinten is niet nodig (maar mag wel). Geen email ontvangen? Check je mailbox goed, de mail kan ook in bijvoorbeeld de spambox of ongewenste mail zitten.

Woon je niet in de buurt of zie je geen kans om je startnummer eerder op te halen, dan is het secretariaat op zondag open vanaf 12.00 uur. Kom dan wel ruim op tijd, in verband met drukte kan er een rij staan, en we sluiten echt om 13:30 uur!
We sturen geen startnummers op.

Hoe zit dat, 6km of 9km?
We hebben een route uitgezet van 9km lang, deze brengt je langs en door alle locaties. Vind je dat te lang dan is er een shortcut gemaakt waardoor je de route van 6km loopt. Dit hoef je niet aan te geven en mag je onderweg zelf beslissen. De 6km route mist uiteraard wel een paar mooie locaties.

De route, oversteekjes, afstapjes, en meer.
We hebben ons best gedaan om een route uit te stippelen die zo veilig mogelijk is voor de lopers, hierbij worden stewards en verkeersregelaars door de organisatie ingezet. Volg de aanwijzingen van deze vrijwilligers op, het is geen wedstrijd, er is geen eerste prijs en op sommige punten zal je moeten wachten met oversteken, doorgaand verkeer gaat voor op de lopers.

Een City Trail brengt je door gebouwen, tijdens de bouw is er niet over nagedacht om ze geschikt te maken voor een evenement als de City Trail Vlissingen en daardoor zijn niet alle locaties geschikt om door hard te lopen. Bij deze locaties staan borden bij de ingang dat alleen wandelen is toegestaan.

Verder is deelname aan City Trail Vlissingen ieders eigen verantwoordelijkheid en gaan we er met zijn allen vanuit dat we er een mooi feestje van maken.
Onze spelregels kun je doorlezen op onze website. Met je deelname aan City Trail Vlissingen ga je automatisch akkoord met deze spelregels.

Praktische zaken
Een paar praktische zaken die handig zijn om te weten:
Er zijn geen kleedkamers.
Er is geen tasinname en er zijn geen lockers aanwezig.
Het is niet mogelijk om te douchen.
Er zijn toiletten in de omliggende horeca rond de Oude en Kleine Markt (en als je het vraagt onderweg bij de horeca).
Heb je een startnummer voor wandelen maar je wilt liever hardlopen? Dat is geen probleem, ga dan bij de start bij de hardlopers staan, of vice versa.
Kan je onverhoopt niet meedoen aan City Trail Vlissingen dan geven we geen restitutie. Op de facebookpagina kun je je startnummer ter overname aanbieden.